Sider

fredag den 25. oktober 2013

Tegner med garn3

Nogle står op med hønsene - jeg strikker med dem ;)
Uha, jeg hygger mig stadig med at hønsestrikke. 70'erne er tilbage! Veninderne synes godt nok, at noget af det bliver liiige lovlig 70'er. Men manden synes egentlig, at det er meget sjovt, når han skal gætte, hvad jeg nu har "tegnet".
Her er der kommet tog, blomster, fisk og et lettere utydeligt mønster. Og sørme, om der ikke er katte på vej....

søndag den 20. oktober 2013

Midt i løvfaldet, blomstrer min lille mark

Det er længe siden, jeg sidst har haft disse blomster fremme - men sådan er det gerne med mine større projekter. Der skal lidt pauser til ind imellem.
Men nu, her midt i løvfaldets smukke og brændende farver, er de kommet frem igen og min lille mark vokser sig stadigt mere og mere blomstrende.
Endnu mangler der stadig meget - og jeg bliver nok nødt til at tage en ekstra omgang med nål og tråd for at sikre, at hver enkelt blomst sidder fast. Men indtil da kan man jo godt nyde synet... 

søndag den 13. oktober 2013

tegner med garn2

Her sker der stadig en del - jeg muntrer mig med farverne, mens jeg samtidig nyder synet af de mere og mere brændende røde blade, der stille daler eller voldsomt brager mod jorden.
Her er, hvad det er blevet til på det seneste...

onsdag den 9. oktober 2013

Årets brudepar

Sidste bryllupsindslag i denne omgang. Først var det rombetæppet, polterabend-pungen, nu er det topstykke til bryllupskage.
I stedet for bryllupskage havde min veninde nemlig valgt, at de hellere ville have kagebord med en masse forskellige kager. Jeg bagte naturligvis kys som mit bidrag - for sådan nogle skal man da have på sin bryllupsdag! (Samtidig kunne de bages i forvejen, hvilket var nødvendigt for at kunne nås i mt skema den uge).
Med til bryllupskager hører også pynt i form af et topstykke. Jeg havde ikke lyst til at købe et, der slet intet havde med parret at gøre; derfor valgte jeg i stedet at lave et selv.
Både brud og gom arbejder med det skrevne ord og kommunikation. Derfor var kuglepennene her oplagte, synes jeg. Jeg lavede en stander af trylledej, tørrede den og malede den med guld.
Selve kuglepennene blev pyntet med henholdsvis slør og hat. Let og billig løsning, som samtidig passede til brudeparret.
Billede af det hele in action nåede jeg ikke at få - derfor må I nøjes med dette hjemmefra, der er af noget dårligere kvalitet.

onsdag den 2. oktober 2013

til pjank, pjat og polterabend


Ud over det hæklede tæppe til venindens bryllup i august, så blev denne lille clutch/pung også færdig. Formålet var hendes polterabend, hvor vi alle skulle medbringe en gave, der repræsenterede os/vores venskab. Jeg kunne ikke lade være med at bruge resterne fra rombetæppet til netop dette - og var så heldig at finde noget stof, der passede som foer, i mit stoflager.
Clutchen er lille, men skulle gerne passe til, at en mascara kan ligge på langs i den.
Bagsiden
Knappen er ikke den bedste nogensinde, men jeg var sent ude med at blive færdig, så der var ikke mulighed for at købe en ny og bedre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover