Sider

søndag den 16. februar 2014

Søndagshygge

Ægte søndagshygge! Manden har gutter på besøg til leg, så jeg er fortrukket til, hvad der nemt kan blive mit nye yndlingssted - vores andelsforenings lille sylokale under taget! Ren luksus, for her er solskin lige ind ad vinduet og et stort hæve-sænkebord perfekt til at stå med klippearbejde. Uha, det slår altså at rode rundt på trægulvet med nåle og mønstre ;)
Så saksen skal i den grad svinges i dag. Håber, at jeg inden længe kan vise frem, hvad det resulterer i.

fredag den 7. februar 2014

Annes halstørklæde


Når man tænker på kulden de seneste uger, så har jeg det rigtig godt med, at sidste års julegave til en af bedsteveninderne blev et varmt halstørklæde. Det er lutter uld det hele, og der er godt og vel en meter af det! Den lysgrå farve er færøsk uld, som min mor har hjemtaget på en rejse, mens de øvrige farver er rester af diverse uldsager. Opmærksomme læsere vil bemærke, at de lilla farver har en vis lighed med de farver, jeg brugte til halsedisserne....
Det eneste ærgerlige er, at kanterne ruller lidt. Jeg burde have strikket kantmasker yderst - for det er vist det bedste trick til at undgå rullende kanter, har jeg siden læst mig til.



onsdag den 5. februar 2014

Ærgrelser

Findes der noget værre end at skulle pille op? Ærgrelsen er så massiv, at jeg ikke engang gider være sur over, at billedet også er ringe. Hele stykket ned til der, hvor pindene nu møjsommeligt er sat ind i fjerde række fra opslåningskanten skal pilles op.
Det er flere timers arbejde - udført i mønsterstrik. Forsøget var en lille kjole med hjertemønster fra en af babystrik på pind 3/3,5/4-bøgerne af Lene Holme Samsøe og et eller andet sted har jeg kludret i mønstret, så der er vend om på ret og vrang.
Hvis jeg kender mig selv ret, så går der nok lige en uges tid eller tre, før jeg får startet op igen.....

lørdag den 1. februar 2014

Og halsedisse da3


Sidste og tredje bidrag i mine "halsedisseføljeton" kommer her. Den yngste af mine fire yndlingsnieccer ønskede sig også varm hals til jul. Hendes er dog ikke som de andres strikket i en bomuld/uld-blanding, men derimod af ren uld, efter moderens ønske. Der er gået 27 gram rester til projektet, der såmænd ikke tog særlig lang tid i str. 2-3 år.
Synes du i øvrigt, at du har set projektet før? Det er slet ikke forkert. Sidste år lavede jeg nemlig en præcis magen til. Og da denne gamle model var blevet væk, så måtte der jo en ny til.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover